Gigi Becali, dezvăluiri incendiare! Cum credea în 2007 că l-a făcut Anamaria Prodan pe Nicolae Dică să semneze cu ea


Considerată în anii trecuți ca fiind unul dintre cei mai importanți impresari de fotbaliști in România, Anamaria Prodan nu mai are la fel de mult succes acum, mai ales din cauza scandalurilor în care a fost implicate în ultimul an, de când s-a despărțit de Laurențiu Reghecampf.


„Sexy-impresara”, așa cum o numeau mulți, s-a bătut în plină stradă cu fostul ei soț, în urmă cu aproximativ două săptămâni, iar presa de scandal și-a amintit, odată cu acest incident, de un alt scandal enorm în care a fost implicată Anamaria Prodan în trecut. Mai exact, în anul 2007!

La acea vreme, Ovidiu Herea, jucător impresariat de Anamaria Prodan, refuza să meargă la Steaua și semna cu Rapid, iar din această cauză Gigi Becali s-a enervate și a atacat-o în termeni duri pe impresara care îl avea sub contract și pe Nicolae Dică.

„E impresară și asta… Când venea la palat, o luam, mai glumeam cu ea… L-a înnebunit de cap, săracul Herea, mi-e și milă de jucător… Când aici, când acolo. Da, îl are și pe Dică, am și uitat să vorbesc cu el. Păi poate ea să-l impresarieze pe Dică? Și ăla e nebun: te-ai apucat să semnezi cu Anamaria Prodan… Ți-a arătat țâța și ai semnat, ce naiba, ești nebun?”, a spus pentru sport.ro Gigi Becali în 2007 despre Anamaria Prodan.

Vezi și: De ce să nu te căsătorești anul ăsta!

  • Gigi Becali, dezvăluiri incendiare! Cum credea în 2007 că l-a făcut Anamaria Prodan pe Nicolae Dică să semneze cu ea

related posts

Modifică setările cookies