Gigi Becali intervine în scandalul dintre Anamaria Prodan și soțul ei. Ce clarificări a făcut afaceristul


Gigi Becali a lucrat atât cu Anamaria Prodan, cât și cu soțul ei. După ce cei doi s-au atacat reciproc prin intermediul unor podcast-uri, latifundiarul din Pipera a simțit nevoia să-i dea replica impresarei. 


Patronul celor de la FCSB a vorbit la PRO X despre perioada în care Anamaria impresaria mai mulți fotbaliști roș-albaștri, iar soțul ei era antrenor la echipa sa. 

Gigi Becali a spus că Anamaria Prodan își alocă merite care nu îi aparțin. 

“Orice antrenor care a venit la FCSB s-a pus singur, prin rezultate. Nu o spun cu răutate, dar ea a avut zero impact la instalarea lui . El reușise la Snagov și Chiajna și de aceea l-am pus”, a declarat acesta potrivit Fanatik.

Enervat de faptul că impresara ar fi dat de înțeles că în trecut ar fi fost “interesat” de ea, Gigi Becali a declarat: “A spus că mă uitam la ea. Nu mă interesa pe mine. Putea să fie și Brigitte Bardot. Iubesc doar femeile care sunt cu Hristos, călugărițe, dar nu orice femeie. Nu o iubeam pe Ana, o simpatizam. Dar ea a stricat tot. De ce? Dacă nu strica, era bine. (…) Ea nu avut niciun merit în venirea lui Reghe. Îl voiam eu pentru că a demonstrat că merită”.

Fotografii: Agerpres / Instagram

  • Gigi Becali intervine în scandalul dintre Anamaria Prodan și soțul ei. Ce clarificări a făcut afaceristul

related posts

Modifică setările cookies