Gigi Becali, atacat de nepotul său preferat?


FCSB a pierdut în fața Silkeborg, în grupele Conference League, iar Lucian Becali, nepotul preferat al lui Gigi Becali a postat un mesaj considerat foarte dur  pe rețelele sociale.
 
 


„NU poți să păcălești fotbalul la infinit, cel puțin nu în Europa„, a postat Lucian Becali, pe Facebook, fără să precizeze dacă Gigi Becali sau jucătorii sunt cei vizați. Chiar și așa, mesajul a venit la miezul nopții, după meci. 
 
În ultima perioada, Gigi Becali a fost atacat din mai multe părți. Chiar jurnaliștii din Belgia îl acuză pe Gigi Becali pentru modul în care conduce FCSB și vorbesc despre el în termeni peiorativi. Astfel, îl caracterizează drept megaloman, rasist, xenofob și misogin:
 
„Proprietarul nebun al lui FCSB are acasă un tablou cu Cina cea de Taină, în care apare el în locul lui Iisus. Asta spune totul despre megalomania lui George 'Gigi' Becali, proprietarul echipei românești FCSB, adversarul lui Anderlecht."

Nu este un personaj admirabil, ci unul rasist, xenofob și misogin. Șansele ca el să determine numele marcatorilor împotriva violeților din această seară sunt foarte mari, pentru că intervine foarte des în alcătuirea echipei de start pe care o patronează, pe care îl numește drept jucăria sa”, este caracterizarea făcută de publicația flamandă Nieuwsblad.

Foto: sport.ro/ Agerpres

Vezi și:

  • Gigi Becali, atacat de nepotul său preferat?

related posts

Modifică setările cookies