Cristina Ich, apariție seducătoare într-o rochie transparentă. „Ești prea fierbinte”


Influencer de succes, Cristina Ich nu odată s-a remarcat prin ținutele spectaculoase pe care le alege. Recent, bruneta și-a surprins urmăritorii cu o apariție demnă de catwalk. 


Cristina Ich a purtat o rochie transparentă, lăsând la vedere părți intime ale corpului. Fanii au fost cuceriți imediat de apariția seducătoare, punându-i întrebări despre ținută. 

„Ești prea fierbinte”, „Totul este sexy la tine, nu doar spatele”, au complimentat-o admiratorii. 

 „Wow...superbă, de unde e rochița?, a întrebat cineva. 

Rochia mini sclipitoare din plasă metalică, împânzită cu cristale Swarovski, este de la brandul italian DAN MORE și costă 1390 de euro, conform prețului afișat de magazinul online. 

Cristina Ich este cunoscută pentru alegerile ei vestimentare de bun gust. Cu o siluetă impecabilă, modelul arată senzațional în rochii mulate și din materiale fine. La fel de multe aprecieri a primit din partea admiratorilor când a apărut într-un outfit marca Ann Demeulemeester. O fustă de la acest brand ajunge să coste și peste 1000 de euro. 

Cristina știe cum să atragă atenția celor peste 800.000 de urmăritori. Chiar și când apare în costum de baie, nu uită de accesoriile scumpe, cum ar fi spre exemplu această gentuță de la PRADA, care costă între 1500 și 1900 de euro. 

Cristina Ich este de patru ani într-o relație cu Alex Pițurcă, fiul lui Victor Pițurcă. Cei doi au devenit părinți în toamna lui 2019. 

Sursă foto: Instagram/ Cristina Ich

Vezi și: Irina Rimes vorbește despre faptul că un sacrificiu pe care-l face un artist, are roade pe măsură

  • Cristina Ich, apariție seducătoare într-o rochie transparentă. „Ești prea fierbinte”

related posts

Modifică setările cookies