Cristina Ich și-a schimbat numele din buletin: “Am îngropat numele pe care îl uram cel mai mult”


Toată România o cunoaște drept Cristina Ich, însă până nu de mult numele ei din buletin era cu totul altul. Acum, superba influenceriță este oficial Cristina Ich și-n acte. 


Modelul și-a îndeplinit una dintre cele mai mari dorințe, aceea de a-și schimba numele din buletin. Anul trecut, invitată în podcastul lui Măruță, cea supranumită “Angelina Jolie de România” a mărturisit că nu i-a plăcut niciodată numele ei de familie și anume Cristina Micu.

“Toată lumea mă cunoaște de Cristina Ich. Dacă spun numele meu real nu este sonor pentru nimeni. În curând și în acte, toată lumea așa mă cunoaște cu un alt nume”, a spus atunci Cristina. 

Recent, iubita lui Alex Pițurcă a făcut anunțul despre schimbarea numelui. 

“Am îngropat numele pe care îl uram cel mai mult și de azi sunt oficial Cristina Ich. Sunt așa bucuroasă”, a scris vedeta la InstaStories. 

Influencer de succes, Cristina Ich oferă sfaturi despre beauty, fashion și nu numai. În anul 2020, a primit titlul de cel mai bun influencer din România. Ea este într-o relație cu Alex Pițurcă, fiul lui Victor Pițurcă. Cei doi au împreună un băiețel, pe nume Noah.

Fotografii: Instagram

  • Cristina Ich și-a schimbat numele din buletin: “Am îngropat numele pe care îl uram cel mai mult”

related posts

Modifică setările cookies