Cum arată Kim Kardashian fără strop de machiaj și filtre! Fanii vedetei au rămas uimiți


Kim Kardashian și-a lăsat lăsat fanii fără cuvinte după ce s-a lăsat filmată fără strop de machiaj și fără filtre. 


Când apare în public este ca scoasă din cutie, iar în postările de pe Instagram este perfecțiunea întruchipată. Dar cum arată Kim Kardashian fără filtre și make-up? Ei bine, miliardara s-a filmat în timpul unui ritual de îngrijire a feței pentru a-și promova propria linie de cosmetice. 

Kim Kardashian a decis să renunțe la machiaj pentru un clip în care își propune să își ajute clienții să aplice corect produsele din noua ei linie de îngrijire a pielii SKKN. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKKN BY KIM (@skkn)

Îmbrăcată într-un top și o pereche de colanți nude, ambele din colecția ei Skims, Kim Kardashian apare în timp ce își întinde pe fața una dintre creme. 

Fosta nevastă a lui Kanye West le-a transmis fanilor că tehnica cu care aplicăm crema pe față este foarte importantă. 

"Aplicarea tonerului, a serurilor și a cremelor hidratante cu o astfel de mișcare nu numai că dăunează mai puțin pielii, dar stimulează fluxul de sânge și drenajul limfatic”, a explicat Kim Kardashian. 

“Kim este atât de frumoasă!”, “Ce frumusețe!”, “Cele mai bune sfaturi pentru îngrijirea pielii până acum!”, au scris internauții care i-au lăsat sute de inimoare. 

Vedeta de reality show este și o antreprenoare de succes. Kim are propria linie de lenjerie intimă și de cosmetice. Fosta nevastă a lui Kanye West este una dintre cele mai bogate femei din SUA. Anul trecut, în toamnă, Forbes a anunțat că averea brunetei a sărit de 1 miliard de dolari. 

Fotografii: Getty Images
 
  • Cum arată Kim Kardashian fără strop de machiaj și filtre! Fanii vedetei au rămas uimiți

related posts

Modifică setările cookies