Carmen de la Sălciua, imagini de la cununia religioasă. Cum arată rochia de mireasă purtată de artistă în ziua nunții


Carmen de la Sălciua este oficial o femeie măritată. Cântăreață de muzica de petrecere și-a unit destinul cu ce al partenerului ei, Marian Corcheș, marți, pe 11 octombrie, iar imaginile cu rochia de mireasă au făcut senzație printre fanii artistei.


Carmen de la Sălciua a avut parte de o nunta intima, pe care a ținută-o un secret până în ultimul moment. Cu toate aceasta, în ziua marelui eveniment, artista a împărtășit cu fanii de pe rețelele sociale câteva fotografii din biserica, după ce i-a anunțat că urmează să vină lucruri frumoase în viață sa.

"Acum câteva zile spuneam că o să vină ceva lucruri frumoase în viața mea. Ei bine, a sosit momentul să vă spun că astăzi mă mărit", a spus Carmen pe insta story cu voalul de mireasă pe cap, înainte de a merge la biserică.

Deși a mers pe simplitate și discreție maximă în ceea ce privește cununia religioasă, la care au participat doar nașii, familia și câțiva prieteni apropiați, Carmen de la Sălciua și-a ales cu mare grijă rochia de mireasa, iar rezultatul nu a dezamăgit.

Pentru zicea cea mare, cântăreață a optat pentru un model de rochie de mireasă mulată, fără umeri, cu pietricele în zona decolteului și a taliei și o trenă fabuloasă. În ceea ce privește coafura și machiajul, Carmen a ales simplitatea, optând pentru un coc clasic și un machiaj smokey. 

Sursă foto: Instagram

Vezi și:

  • Carmen de la Sălciua, imagini de la cununia religioasă. Cum arată rochia de mireasă purtată de artistă în ziua nunții

related posts

Modifică setările cookies