Cum s-a distrat Ema Uta la carnavalul de la Rio de Janeiro. Apariție senzuală într-un costum de baie roșu


În intervalul 17-25 februarie 2023, se desfășoară o nouă ediţie a Carnavalului de la Rio de Janeiro, iar Ema Uta se numără printre celebritățile din România care și-a bifat prezența la eveniment. Make-up artista vedetelor este cunoscută pentru călătoriile ei prin țări îndepărtate, de unde vine mereu cu imagini spectaculoase. 


Ema Uta a fost însoțită la Rio de Janeiro de câteva prietene apropiate. Tânăra a postat pe contul ei de socializare mai multe filmulețe în care le prezintă fanilor energia celui mai cunoscut și spectaculos carnaval din lume. Cel mai căutat make-up artist din showbizul românesc a petrecut alături de regina sprâncenelor, Anastasia Soare, și fiica acesteia, Claudia. 

Așa cum i-a obișnuit deja pe urmăritorii ei, Ema Uta nu putea rata ocazia de a face mai multe poze în paradisul exotic din Brazilia. (vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ema Uta (@emauta)

Străzile celui de-al doilea oraş ca mărime din Brazilia, după Sao Paulo, găzduiesc în perioada carnavalului peste 150 de petreceri. 

Sursă foto: Instagram/ Ema Uta, Anastasia Soare, Getty Images

Vezi și: Daria Jane și Ștefan, dragoste dincolo de prejudecăți


  • Cum s-a distrat Ema Uta la carnavalul de la Rio de Janeiro. Apariție senzuală într-un costum de baie roșu

related posts

Modifică setările cookies