Cum și-a făcut Ema Uta apariția la cursurile ei de machiaj: într-un top minuscul și pantaloni cu talie ultra joasa


Ema Uta știe cum să își facă intrarea, indiferent de eveniment și ocazie. Make-up artista vedetelor a avut o ținută incendiară la cel mai recent curs de specialitate pe care l-a susținut.

Tag-uri: #Ema Uta

„Piele vintage pentru cursul meu de azi”, a scris Ema Uta, pe Instagram, impresionându-și fanii cu ținuta sa provocatoare. Vedeta a purtat un top minuscul, care i-a lăsat abdomenul perfect la vedere și o pereche de pantaloni cu o talie joasă și un efect super sexy.

Fanele i-au făcut o mulțime de complimente:

„E perfectă, un defect nu are!”

„Ești cea mai frumoasă femeie!”

„Ești superbă!”

 

Cum de arată atât de bine? „Nu arăt atât de bine precum mi-aș dori, dar ce pot să zic, mănânc de toate în afară de pâine, pizza, în general carbohidrați. Pe astea le evit. În rest mănânc orice. De fapt, nu mănânc orice, nu mănânc niciodată stafide. Nu îmi plac deloc. Diete nu. Într-adevăr evit alimentele astea, dar nu am ținut diete niciodată. Bine eu am și avut noroc de la natură că așa am fost întotdeauna. Nu am avut niciodată o burtică sau abdomenul… tot timpul am fost plată”, spunea Ema pentru cancan.ro.

Ema Uta a ajuns unul dintre cei mai apreciați make-up artiști printre vedetele din România. Antonia și Loredeana Groza apelează adesea la serviciile ei.

„Când m-am apucat de machiaj, acum 15 ani, făceam și părul, realizam și coafurile clientelor. Dar în timp am decis să mă axez doar pe machiaj că e mai bine. Deci cred că aș fi făcut părul”, spunea Ema Uta într-un interviu pentru cancan.ro.

  • Cum și-a făcut Ema Uta apariția la cursurile ei de machiaj: într-un top minuscul și pantaloni cu talie ultra joasa

related posts

Modifică setările cookies