Cum și-a refăcut viața fosta soție a lui Channing Tatum. Actrița Jenna Dewan e însărcinată cu alt bărbat


Channig Tatum și Jenna Dewan au finalizat divorțul, la un an de la separare. Amândoi și-au refăcut viețile, iar actrița de 38 de ani așteaptă al doilea copil.


Jenna Dewan n-a stat mult pe gânduri după separarea de Channing Tatum, care i-a fost soț vreme de aproape 10 ani. Cei doi au o fată de 6 ani, Everly, care s-a născut la Londra. La sfârșitul anului trecut, actrița a depus actele de divorț, iar la o săptămână după s-a afișat la brațul unui alt bărbat, un actor de teatru.

Steve Kazee (44 de ani) este acum universul ei, bărbatul care a lăsat-o însărcinată. Cei doi au anunțat la sfârșitul lunii octombrie că așteaptă un copil.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenna Dewan (@jennadewan) on

„Jenna plănuiește să se mărite cu Steve și e atât de îndrăgostită de el. Au vorbit mult despre asta și, cu siguranță, ăsta e planul”, a dezvăluit o sursă din anturajul lor pentru eonline.com.

Citește și: Channing Tatum, gol pe internet. Iubita lui l-a făcut să renunțe la haine

Channing Tatum s-a refugiat în brațele artistei britanice Jessie J (31 de ani), însă cei doi nu au de gând, deocamdată, să meargă la altar. Mai mult decât atât, actorul încearcă din răsputeri să țină presa cât mai departe de relația lor. În ciuda eforturilor, jurnașiștii n-au reușit să-i fotografieze ținându-se de mână.

FOTO: Profimediaimages.ro

Actorul este încă dedicat fiicei sale, cu care încearcă să petreacă tot timpul liber pe care-l are. După separare, Jenna Dewan și Channing Tatum au decis să dețină custodie comună asupra fiicei lor. 

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO: Channing Tatum, profil de celebritate

  • Cum și-a refăcut viața fosta soție a lui Channing Tatum. Actrița Jenna Dewan e însărcinată cu alt bărbat

related posts

Modifică setările cookies