Jessie J are un nou iubit! Cum arată dansatorul de care e îndrăgostită fosta lui Channing Tatum


Între Jessie J (32 de ani) și Channing Tatum (40 de ani) nu mai este cale de împăcare. Artista iubește din nou și și-a oficializat relația pe contul de Instagram. 


Jessie J și-a găsit fericirea în brațele lui Max Pham Nguyen, un dansator din Texas. Artista a postat mai multe fotografii cu noul iubit, confirmând totodată relația, pe contul de Instagram, acolo unde este urmărită de 9,5 milioane de fani. 

Artista a glumit pe seama fotografiilor apărute în presă recent, în care ea și iubitul ei sunt surprinși luând masa în oraș. 

“Un articol a fost postat ieri. Povestea e chiar drăguță. Dar....pozele? Yooooo! Arăt ca un bătrânel care deține o barcă (…) așa că … Max și cu mine ne-am gândit că meritați niște poze mai frumoase cu noi. V-am salvat de la a vă mai ascunde prin tufișuri și mașini. P.S Max nu este amicul meu!”, a scris Jessie J pe Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessie J (@jessiej)

Jessie J a confirmat despărțirea de Channing Tatum în octombrie 2020

Cântăreața și actorul de la Hollywood s-au cuplat în octombrie 2018 și păreau extrem de îndrăgostiți, atât pe covorul roșu, cât și pe site-urile de socializare.

În toamna lui 2019 s-au despărțit pentru prima dată, dar și-au mai dat o șansă câteva luni mai târziu. N-a fost cu noroc nici de această dată, iar în aprilie ziarele au scris că Jessie și Channing și-au spus iar adio. Artista a confirmat despărțirea de Channing în octombrie 2020.

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

Vezi și VIDEO: Cum să faci cele mai tari ședințe foto

 

 

  • Jessie J are un nou iubit! Cum arată dansatorul de care e îndrăgostită fosta lui Channing Tatum

related posts

Modifică setările cookies