Jessie J este însărcinată. Artista a dat vestea emoționantă la un an după ce a suferit un avort spontan


Jessie J este însărcinată. Cântăreața de 35 de ani a dat vestea la 13 luni după ce a anunțat că a pierdut o sarcină. Iată primele imagini cu burtica sa de gravidă.

Tag-uri: #Jessie J #sarcina

Vestea emoționantă a fost dată de cântăreață pe rețelele sociale, la un an după ce a suferit un avort spontan. La acea vreme, Jessie J povestea că își dorise foarte mult acel copil, iar vestea că l-a pierdut a devastat-o:

„Ieri dimineață râdeam cu o prietenă, îi spuneam cu nu știu cum o să reușesc să cânt mâine în LA fără să spun publicului că sunt însărcinată. Între timp, până ieri după-amiază, mă tot gândeam cum o să cânt fără să încep să plâng. Când am mers la a treia ecografie mi s-a spus că nu reușesc să găsească nicio bătaie de inimă. În această dimineață. Simt că nu îmi pot controla emoțiile. Poate că voi regreta că postez asta. Poate că nu. Chiar nu știu”.

Însă acum, la 13 luni după ce a pierdut primul copil, Jessie J poate afirma cu voce tare că este fericită din nou. Aceasta și-a anunțat fanii că va deveni mămică printr-un clip emoționant publicat pe Instagram, în care arăta secvențe cu burtica de gravidă, testul de sarcină și imagini de la ecografie. Alături de secvențele video, solista a publicat și un mesaj în care exprima cât este de fericita:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessie J (@jessiej)

"Sunt foarte fericită și terifiată să arăt asta... Vă rog, fiți blânzi cu mine. Sincer, fata voastră doar să plângă în public, într-un costum de pisică, să mănânce murături învelite în ciocolatăm fără întrebări".

Sursă foto: Getty

Vezi și:


  • Jessie J este însărcinată. Artista a dat vestea emoționantă la un an după ce a suferit un avort spontan

related posts

Modifică setările cookies