Jessie J a confirmat despărțirea de Channing Tatum. Ce a postat artista


 
Jessie J (32 de ani) este singură și mai disponibilă ca niciodată! Cântăreața a confirmat despărțirea de Channing Tatum pe contul de Instagram, unde a postat și un dans de toată frumusețea.


Nu știm dacă a vrut să-i arate lui “Magic Mike” ce a pierdut, cert este că filmulețul în care Jessie J face twerk i-a năucit pe fani. Artista apare într-o rochie neagră, mulată, dând din posterior ca o dansatoare profesionistă.

„Viața ca femeie singură pe timp de pandemie”, a scris artista, confirmând astfel că acum nu mai este implicată într-o relație cu actorul Channing Tatum.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JJ (@jessiej) on

 

Vezi mai multe poze cu cei doi de când formau un cuplu în galeria foto de mai jos

Cei doi s-au tot împăcat și despărțit în ultimii doi ani. Cântăreața și actorul de la Hollywood s-au cuplat în octombrie 2018 și păreau extrem de îndrăgostiți, atât pe covorul roșu, cât și pe site-urile de socializare. În toamna lui 2019 s-au despărțit pentru prima dată, dar și-au mai dat o șansă câteva luni mai târziu. N-a fost cu noroc nici de această dată, iar în aprilie ziarele au scris că Jessie și Channing și-au spus iar adio. Artista nu a confirmat despărțirea de Channing până zilele trecute.

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: Învățământul românesc - Probleme, soluții și deadline-uri - Trending Review cu Daragiu - episodul 43

  • Jessie J a confirmat despărțirea de Channing Tatum. Ce a postat artista

related posts

Modifică setările cookies