Jessie J s-a pozat goală în fața oglinzii, iar fanii au reacționat pe măsură: "Ești atât de sexy"


Chiar dacă nu are cele mai voluptoase forme, Jessie J se mândrește cu trupul ei și nu ezită să-l expună în cele mai sexy ipostaze.

Tag-uri: #Jessie J

Recent, cântăreața, în vrstă de 32 de an, a postat pe Instagram o poză în care apare goală pușcă, întinsă pe pat. Poza este făcută în oglindă. 

Poza este inclusă într-un filmuleț scurt și, după ce prima imagine este cu ea nud, în continuare apare un filmuleț de câteva secunde în care ea plânge. Totul este o glumă, artista vrând să scoată în evidență faptul că este singură.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessie J (@jessiej)

Imaginea a strâns mii de aprecieri și de comentarii, fanii fiind total cuceriți de corpul bine lucrat al cântăreței. “Ești atât de sexy”, ”Serios, copul ăla…”, ”Vrei să te căsătorești cu mine?”, au fost doar câteva dintre reacții.

Vedeta pop a început să împărtășească mai des cu fanii de pe Instagram imagini în care este foarte sexy, mai ales după ce a dezvăluit că este din nou singură în urma despărțirii de actorul Channing Tatum.

Cei doi și-au început povestea de dragoste în octombrie 2018 și de atunci s-au împărțit de două ori și s-au împăcat de două ori.

Sursă foto: Instagram Jessie J / Getty Images

Vezi și: Prăjitură de mălai cu sirop de lămâie

  • Jessie J s-a pozat goală în fața oglinzii, iar fanii au reacționat pe măsură: Ești atât de sexy

related posts

Modifică setările cookies