De la ce pornesc certurile în relația Antoniei cu Alex Velea: „Au fost momente dificile”


Antonia și Alex Velea au oferit detalii din intimitatea familiei lor. Iată de la ce pornesc certurile din cuplu!


Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Cei doi au ocupat mult timp primele pagini ale ziarelor datorită relației lor frumoase, dar controversate. Recent, aceștia au oferit un interviu în cadrul căruia au făcut dezvăluiri din intimitatea lor. 

Cei doi artiști au vorbit despre certurile din relația lor. Antonia a explicat faptul că există gelozie în cuplu, însă niciodată una exagerată sau agasantă. Astfel, conflictele nu pornesc de la neîncredere, ci de la lucruri banale. Cu toate că, în primă fază, situația poate părea acidă, ea se diminuează extrem de ușor. De cele mai multe ori, discuțiile contradictorii sunt provocate de lipsa odihnei.

„Suntem geloși în limita „plăcută”, aceea în care îți pasă de celălalt, nu în zona agasantă a geloziei. Micile conflicte nu apar de la lucruri serioase, ci de la lucruri banale și, de regulă, se sting repede, pentru că ne dăm seama că nu sunt importante și că poate oboseala și-a spus cuvântul”, a declarat Antonia pentru Unica.ro.

Mai mult decât atât, artista a mărturisit că începuturile relației lor au fost cele mai problematice din cauza comentariilor pe care le primeau de la oameni.  Cu toate acestea, ei au reușit să depășească momentele dificile prin iubire și înțelegere.

„Au fost momente delicate la început, când multă lume specula și făcea comentarii deplasate, când eram urmăriți și judecați pentru orice. Acest lucru afecta relația noastră. Dar ne-am dat seama că iubirea noastră e mai importantă și am reușit să depășim orice obstacol”, a mai spus vedeta pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook/Antonia, Facebook/Alex Velea

  • De la ce pornesc certurile în relația Antoniei cu Alex Velea: „Au fost momente dificile”

related posts

Modifică setările cookies