„Definiția cuplului perfect”. Ema Uta și Alex Bodi s-au remarcat prin ținutele lor la nunta unor prieteni


Viața pare o petrecere continuă pentru Ema Uta și iubitul ei, Alex Bodi. Cei doi îndrăgostiți sunt ba în vacanța, ba pe la evenimente. Recent, aceștia au atras toate privirile când s-au afișat la nunta unor prieteni. 


Ema Uta a făcut furori cu o ținută în stilul anilor  '20. Alex Bodi a respectat și el același dress code, fiind îmbrăcat la patru ace. Costumul său maro, cu dungi, a fost asemănător cu cel am mirelui. (Vezi galeria foto de mai jos)

Majoritatea urmăritorilor i-au complimentat: „Definiția cuplului perfect”, „Spectaculoși! Să fiți fericiți!, Sunt un român care trăiește în America, nu am cuvinte pe care să le exprim față de femeia cu care ești.Singura femeie cu adevarat de până acum; „Vă stă superb împreună, să aveți o viață plină de armonie”;

Au fost însă și unii mai cârcotași: „Ok totul, dar pantofiiiiiii lui nu”, „Zici că e un costum de la Auschwitz”

Alex Bodi a reacționat imediat și a ținut să răspundă la cel de-al doilea comentariu: „pufulete…te ai găsit tu sa comentezi de vestimentatie??tu nu ai purtat o cămașă in viața ta și faci tu Glume!nu ti e Rușine așa?vezi ca ești gravid și cam palid la fata,de aia sa ai tu grija!!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Bodi (@alexbodi)

Vloggerița Mădălina Merca și iubitul ei, Alexandru Don (Video creator), s-au căsătorit cu câteva zile în urmă și au avut o nuntă în stil Hollywood. Printre invitați, s-au numărat Ema Uta și Alex Bodi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ema Uta (@emauta)

 

Sursă foto: Instagram/ Ema Uta, madalinamerca

Vezi și: 

 

  • „Definiția cuplului perfect”. Ema Uta și Alex Bodi s-au remarcat prin ținutele lor la nunta unor prieteni

related posts

Modifică setările cookies