Demi Moore a împlinit 60 de ani. Cadoul inedit pe care l-a primit de ziua ei


Cu o carieră de peste 40 de ani în cinematografie, Demi Moore a oferit câteva spectacole de actorie puternice și a deveni un fashion icon datorită momentelor memorabile de modă atât pe ecran, cât și în viața reală. Astăzi, protagonista din Ghost (1990) împlinește 60 de ani. 


Demi Moore, care își sărbătorește ziua de naștere pe 11 noiembrie, a semnat cu Elite Models în adolescență, înainte de a urma cursuri de actorie și a obținut primul ei rol de film la vârsta de doar 19 ani. Demi continuă și în prezent să pozeze în costum de baie, fiind mândră de silueta sa de model. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Citește și: Cum au apărut la piscină fiicele lui Demi Moore și ale lui Bruce Willis. Rumer și Talulah, fermecătoare în costum de baie

Nu este un secret că Demi Moore adoră animalele, mai ales pe cele de talie mică. De ziua sa, ea a primit un cadou inedit, o statuetă măgăruș. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Demi Moore, declarații uluitoare pe care le-a făcut în trecut

Demi Moore a dezvăluit că a fost violată la vârsta de 15 ani de un bărbat care afirma că i-ar fi plătit mamei sale suma de 500 de dolari. Actrița a făcut această declaraţie în timpul unei emisiuni în care a vorbit despre volumul ei de memorii, „Inside Out: A Memoir”, potrivit agerpres.ro. 

Demi Moore a afirmat, de asemenea, că la vârsta de 12 ani a salvat viaţa mamei sale, care a încercat să se sinucidă. „Îmi aduc aminte cum mi-am folosit degetele, degete mici de copil, pentru a scoate din gura mamei pastilele pe care ea încerca să le înghită'', a dezvăluit ea.

Ea a avut trei căsnicii, cu Ashton Kutcher (2005–2013), Bruce Willis (1987–2000) și Freddy Moore (1980–1985)

Sursă foto/ Instagram/ demimoore

Vezi și: Share în bucate cu Miss Wellington - Tartar de ton

 

  • Demi Moore a împlinit 60 de ani. Cadoul inedit pe care l-a primit de ziua ei

related posts

Modifică setările cookies