Demi Moore, incident vestimentar la Săptămâna Modei de la Paris. Ce festă i-a jucat rochia transparentă


Demi Moore s-a numărat printre numele mari care au participat la Săptămâna Modei de la Paris. Actrița a avut parte de un mic incident, momentul a fost surprins de camerele foto ale paparazzilor.


Actrița, în vârstă de 60 de ani, a fost prezentă la Săptămâna Modei de la Paris. Demi Moore a optat pentru o rochie neagră, transparentă, din voală, cu o parte dublă de material în zona bustului.

Celebra vedetă a avut parte de un incident de zile mari, în timp ce stătea la panoul pentru fotografii, într-un moment în care încerca să-și dea părul lung dintr-o parte în alta, marginea dubla a rochiei s-a ridicat și a lăsat la vedere unul dintre sâni, incidentul a fost surprins de camerele de fotografiat, iar imaginile au fost distribuite în online. Actrița nu a părut deranjată de moment și și-a văzut mai departe de distracție, potrivit unica.ro.

Ba mai mult, actrița a publicat și ea poza cu sânul la vedere pe pagina sa oficială de Instagram, semn că nu a deranjat-o absolut deloc micul incident.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

În ciuda evenimentului nefericit pe care l-a avut, Demi Moore a arătat impecabil la Săptămâna Modei de la Paris. La 60 de ani, vedeta arată demențial.

Sursă foto: Profimedia/ Instagram

  • Demi Moore, incident vestimentar la Săptămâna Modei de la Paris. Ce festă i-a jucat rochia transparentă

related posts

Modifică setările cookies