Demi Moore, criticată de fani pentru că și-a ținut cățelul în soare. Cum a pozat actrița în timp ce făcea plajă


Demi Moore nu se mai desparte de cățelul ei, nici atunci când face plajă pe în fața casei. Fanii au luat-o la rost după ce actrița a publicat o imagine în care patrupedul își ține ochii închiși din cauza soarelui orbitor. 


Protagonista din „Ghost” (1990) a profitat de temperaturile ridicate și a decis să facă plajă pe domeniul ei din Idaho. Se pare că Demi Moore s-a distrat de minune. În imaginile de mai jos, se poate observa cum actrița sare în sus pe o saltea, în mijlocul lacului. În una dintre fotografii apare cu patrupedul Pilaf în brațe, iar acesta are ochii închiși din cauza razelor solare. Fanii au criticat dur comportamentul divei de la Hollywood. 

@mrperlatinoamerica

Demi Moore, actriz, modelo y productora estadounidense.

♬ Happy Summer - Vin Music

„Bietul câine, lasă-l în libertate. Este un câine, nu o păpușă!”, „Lasă-l să meargă, să alerge, nu în căldură, în plin soare. Nu pentru asta sunt crescuți”, „Pentru ea a devenit un accesoriu, apare în fiecare fotografie”, „SPF = Special Pilaf Friend”, sunt doar câteva dintre reacțiile urmăritorilor. 

Anterior, fanii au taxat-o pe vedetă când aceasta a făcut un tur privat cu cățelul la Muzeul Luvru, iar apoi a postat imagini pe Instagram. Oamenii au considerat acest gest drept o aroganță din partea ei.  

În trecut, pe când forma un cuplu cu Ashton Kutcher, Demi Moore avea grijă de un câțel roșcat pe care îl lua peste tot, chiar și la masă. După figura feței, tânărului actor nu prea îi plăcea acest obicei, deși este și el un iubitor de câini. 
 
 

Sursă foto: Instagram/ Demi Moore, Getty Images

Vezi și: 

  • Demi Moore, criticată de fani pentru că și-a ținut cățelul în soare. Cum a pozat actrița în timp ce făcea plajă

related posts

Modifică setările cookies