Demi Moore și iubitul ei s-au despărțit după mai puțin de un an de relație. Cum se simte actrița


Demi Moore este din nou o femeie singură. Actrița și iubitul ei, Daniel Humm, s-au despărțit după mai puțin de un an de relație, potrivit People.


Actrița, în vârstă de 60 de ani și bucătarul elvețian, Daniel Humm, s-au afișat pentru prima oară împreună în martie, 2022 într-o serie de fotografii publicate pe rețelele sociale.

În ciuda despărțirii, Demi Moore nu este demoralizată, surse apropiate dezvăluind că aceasta s-a înconjurat de familie și prieteni.

"Este bine. Este fericită și se bucură de compania copiilor și a prietenilor", a declarat sursa pentru People.

Demi Moore a împlinit 60 de ani

Demi Moore a împlinit 60 de ani pe 11 noiembrie și în ciuda fapului că s-a despărțit de partener, actriță a avut o zi de naștere fericită, înconjurată de cei dragi. Vedeta a marcat momentul și cu o postare pe rețelele sociale, în care dansa și arăta extrem de fericită.

În imaginile respective, actrița se află într-un avion, alături de prieteni și cățelul ei, pe care îl ține la brâu, în timp ce prietenii îi urează "La mulți ani".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

”Să ating această vârstă mă face să mă simt iubită și recunoscătoare. Vă mulțumesc pentru mesajele frumoase pe care mi le-ați trimis.”, a scris Demi Moore în dreptul videoclipului postat pe rețelele sociale.

Sursă foto: Getty

Vezi și:

  • Demi Moore și iubitul ei s-au despărțit după mai puțin de un an de relație. Cum se simte actrița

related posts

Modifică setările cookies