Demi Moore ca o zână din povești. Imaginea de pe Instagram care a adunat peste 90.000 de like-uri


Demi Moore nu încetează să-și surprindă fanii de pe rețelele sociale. După ce i-a lăsat cu gura căscată atunci când s-a vopsit blondă, acum apare ca o zână din basme, într-o rochie de culoarea cerului. 


Fosta nevastă a lui Bruce Willis a vrut de fapt să le amintească admiratorilor de pictorialul ei din octombrie 2019, din revista Harpers Bazaar, cu ocazia promovării cărții sale de memorii ”Inside Out”. Atunci, Demi s-a pozat nud pe copertă, purtând doar o pălărie roz imensă. (vezi galeria foto)

Chiar dacă este fără inhibiții, actrița de 57 de ani, pare o fire visătoare și romantică. Mai mult, ea a recunoscut în interviul acordat aceleiași reviste că adoră păpușile și jucăriile. Le colecționează și le așază peste tot în casă. Ea a spus că acest obicei a devenit o obsesie în urma divorțului ei de Bruce Willis. 

”Îmi place arta figurativă”, spune ea. ”Îmi place să mă uit la chipurile mici ale lucrurilor pe care le am, indiferent dacă sunt niște animale mici sau păpuși. Întotdeauna am fețe mici care mă privesc. Dacă te uiți la geanta mea de mână, am un ursuleț și o păpușă de la Rugrats. Fețele păpușii sunt fețe amuzante, amintindu-ți să nu-ți iei viața prea în serios și să-ți amintești importanța jocului”, povestește Demi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

home for the holidays!

A post shared by Demi Moore (@demimoore) on

Mereu cu zâmbetul pe buze și îmbrăcată ca o puștoaică, Demi Moore își retrăiește copilăria, așa cum și-o dorește ea. Pentru că, după cum povestește în cartea sa, copilăria ei a fost dominată de capriciile părinților, care aveau o relație destul de complicată. Mai mult, Demi a suferit din cauza dependenței de droguri a mamei sale. 

Sursă foto: Getty Images, Instagram demimoore

Vezi și: FERMA. În Plus - Episodul 2

  • Demi Moore ca o zână din povești. Imaginea de pe Instagram care a adunat peste 90.000 de like-uri

related posts

Modifică setările cookies