Demi Moore, senzațională în costum de baie la 59 de ani!


Actrița continua să-și sfideze vârsta cu îndrăzneala femeii care pare că a descoperit fântâna tinereții


Nu s-a ferit niciodată să-și retușeze imperfecțiunile la medical estetician, fiind una dintre vedetele de la Hollywood „abonate“ la bisturiu. Numai că e clar că n-o ajută doar minunile medicinei moderne! Sportul, dieta atent urmărită, exercițiile de yoga și Pilates o ajută pe cea care a avut curajul să se lase fotografiată pentru prima oară dezbrăcată atunci când era însărcinată.

Acum, în pragul celor 60 de ani, Demi Moore răstoarnă toate prejudecățile referitoare la înaintarea în vârstă și le oferă speranțe celorlalte femei că se poate îmbătrâni… și așa! Adică fără riduri, fără celulită, fără burtă și fără problemele de sănătate aferente. Și, mai ales, fără complexe!

Un adevărat model pentru mai tinerele fete care se străduiesc să se mențină în formă, Demi Moore a lăsat orice inhibiție la o parte și s-a lăsat fotografiată în costum de baie pentru o campanie publicitară. E vorba despre o gamă de outfituri pentru înot de la una dintre mărcile sale favorite, pentru care actrița a îmbrăcat mai multe ținute cu aer vintage, pe care le-a creionat ea însăși. Noua colecție se numește Demi Moore X Andie și are amprenta personală a starului din „Striptease“.

Costume de baie întregi sau în două piese, purtate pe marginea piscinei sau pe un velier sunt puse în valoare de trupul incredibil de suplu și de fit al actriței de 59 de ani.

„Ca susținător, investitor și fan de lungă durată al brandului Andie Swim, nu aș fi putut fi mai încântată atunci când fondatoarea Melanie Travis mi-a cerut să particip la design-ul acestei colecții. Crearea acestor piese a fost foarte de distractivă și sper să le iubiți la fel de mult cum ne-a plăcut nouă să le facem!“, a scris Demi Moore în dreptul câtorva instantanee elocvente.

FOTO: Instagram

  • Demi Moore, senzațională în costum de baie la 59 de ani!

related posts

Modifică setările cookies