Diana Dumitrescu a sărbătorit doi ani de căsnicie. Ce ținută a ales să poarte pentru această ocazie


Actrița Diana Dumitrescu și-a câștigat simpatia publicului prin rolurile sale din telenovele. Recent, ea și soțul ei, Alin Boroi, au sărbătorit doi ani de căsnicie. 


Cu ocazia aniversării, Diana Dumitrescu, în vârstă de 36 de ani, a postat pe Instagram câteva poze de familie și i-a dedicat un mesaj soțului ei. 

Au trecut 2 ani de când am devenit familie, de când am spus amandoi un DA hotărât şi am pornit în aventura vieţii împreună! La mulţi ani, iubirea mea! Aşa cum ţi-am spus în scrisoarea pe care ţi-am dat-o azi de dimineaţă: TE IUBESC aşa cum eşti!”, a scris vedeta. 

Pentru cina în oraș, unde au sărbătorit, Diana a ales să poarte rochia de la cununia civilă. 

Cei doi au împreună un băieţel de 1 an, pe nume Carol-Anton, pe care Diana încearcă să-l ferească de ochii publicului și, de fiecare dată, îl pozează de la spate.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fericire! #mickeymouse #childhood #summer

A post shared by Diana Dumitrescu (@dianaidumitrescu) on

Diana Dumitrescu se află la al doilea mariaj. Actriţa a fost căsătorită cu regizorul Ion Ducu, de care a divorţat în 2014, după o relaţie de patru ani. 

Printre cele mai cunoscute filme și seriale în care s-a filmat vedeta sunt: ”Regina”, ”Aniela”, ”Minte-mă frumos”, ”Îngeri pierduți”. 

Sursă foto: Instagram dianadumitrescu

Vezi și: FERMA - ORĂŞENI vs SĂTENI - Ediția 4

 

  • Diana Dumitrescu a sărbătorit doi ani de căsnicie. Ce ținută a ales să poarte pentru această ocazie

related posts

Modifică setările cookies