E model, are cele mai lungi picioare din lume, dar trece printr-o dramă. ,,Nu sunt de vânzare!”


Rusoaica Ekaterina Lisina (32 de ani) e recunoscută de Cartea Recordurilor ca fiind femeia cu cele mai lungi picioare din lume şi, totodată, cel mai înalt fotomodel de pe planetă (2,06 metri). 


Fostă jucătoare de baschet în naţionala Rusiei, Ekaterina are însă o mare nemulţumire. Cu ajutorul unui prieten, ea a postat pe Instagram un material video care transmite un mesaj dur celor care o analizează doar din punct de vedere al picioarelor sale interminabile, care ating fiecare o înălţime-record de 1,32 metri. 

,,Vreau să te cumpăr! Care e preţul tău?” îi spune bărbatul respectiv Ekaterinei, iar aceasta îi răspunde cu un mesaj scris (NOT FOR SALE, adică ,,Nu sunt de vânzare), dar şi cu un deget mijlociu care nu mai are nevoie de expicaţii.

 

 

 

Până în 2014, Ekaterina Lisina a fost o baschetbalistă de succes, ea câştigând cu naţionala ţării sale o medalie de bronz la Olimpiadă, una de argint la Mondiale, dar şi un titlu european. După ce şi-a încheiat cariera de sportivă, rusoaica a făcut pasul în modelling, marea sa pasiune din tinereţe. Ekaterina şi-a creat chiar propria agenţie, specializată pe modele de talie înaltă, care au o înălţime de cel puţin 1,90 metri.

 

 

 

 

În viaţa privată, Ekaterina Lisina e divorţată şi creşte singură un băiat în vârstă de 8 ani. De asemenea, e convertită la hinduism, a renunţat să mănânce carne şi practică meditaţia în fiecare zi.

  • E model, are cele mai lungi picioare din lume, dar trece printr-o dramă. ,,Nu sunt de vânzare!”

related posts

Modifică setările cookies