Ela Crăciun, probleme în trafic cu un șofer agresiv: „Am sunat la 112”


O prezență calmă și caldă, Ela Crăciun este mereu cu zâmbetul pe buze, însă nu și atunci când este victima unui șofer agresiv, care o pune în pericol.

Tag-uri: #Ela Craciun

O cursă aparent normală s-a transformat în scurt timp într-un veritabil film de groază pentru Ela Crăciun, vedeta fiind supusă unui comportament de-a dreptul revoltător de către un șofer de la o cunoscută aplicație de transport persoane.

„Am fost extrem de nervoasă, pentru că am ajuns să plătesc pentru niște servicii neonorate și chiar pentru abuzul la care am fost supusă. După ce am făcut comandă pentru o mașină, nu apuc să ajung la colțul străzii că am mutat telefonul de pe speaker, pentru a nu deranja. Nici mie nu îmi face plăcere ca cineva să îmi asculte convorbirile private. În același timp, șoferul a început să țipe la mine să închid difuzorul telefonului. După 3-4 minute, la finalul convorbirii mele telefonice, mi-am cerut scuze pentru incident, moment în care șoferul a luat foc. A început să pună o frână bruscă, a dat cu pumnii în volan, a vorbit extrem de urât, iar la prima intersecție oprește și mă dă jos din mașină. Am sunat la 112 și am reclamat prezența unui șofer periculos pe stradă”, a spus Ela Crăciun, vizibil marcată de această situație.

În situațiile de criză, când pur și simplu nu poate fi prezentă în persoană pentru a-și lua fiica de la cursuri, celebra mămică apelează cu încredere la serviciile aplicației de transport persoane. Gândul însă că fiica sa ar putea fi în real pericol, cu un asemenea șofer pe străzi, i-a dat fiori Elei Crăciun.

„Ce m-a supărat cel mai tare este faptul ca eu o aduc pe fiica mea acasă de multe ori cu mașina furnizată de această aplicație. Am fost pusă în pericol de un om care nu și-a putut lăsa acasă problemele. Numai gândul că ar putea fi și ea în pericol mă înspăimântă de-a dreptul”, a concluzionat Ela Crăciun.

Vezi și: Trucuri de editing pentru TikTok

related posts

Modifică setările cookies