Ela Crăciun știe ce nu vor să audă femeile însărcinate


După ce a trecut prin trei sarcini, a lansat trei cărți care s-au bucurat de vânzări spectaculoase și multiple programe de parenting, Ela Crăciun știe foarte bine care sunt lucrurile pe care orice femeie le poate considera stânjenitoare atunci când este însărcinată.

Tag-uri: #Ela Craciun

Pentru că transformarea viitoarei mămici este una spectaculoasă, de cele mai multe ori oamenii au reacții tranșante și nepotrivite, care din păcate nu țin cont de sentimentele și așa puse la grea încercare ale femeilor însărcinate.

Într-un material realizat pentru comunitatea sa, Ela Crăciun a atras atenția asupra celor mai frecvente gafe cărora femeile însărcinate trebuie să le facă față.

„Este și așa o perioadă în care ești provocată mai la tot pasul, chiar și de cele mai mici lucruri. Atunci când corpul tău devine de nerecunoscut, echilibrul hormonal este și el precar, iar să mai auzi și gafele celor din jur poate fi cam mult pentru femeile însărcinate. Așa că m-am gândit să fac un mic ghid al celor mai frecvente și nepotrivite exprimări cu care viitoarele mămici au de obicei de-a face, în interacțiunile lor cu ceilalți. Totul a pornit de la experiența mea cu cele trei sarcini, în care credeți-mă că le-am auzit pe toate”, a spus Ela Crăciun.

„Wow, ce mare ești”, „Nu crezi că este prea devreme sau prea târziu pentru un copil?”, „Distrează-te acum, că mai târziu nu o să mai apuci”, „Eu cred că nu e bine să mănânci asta”, „Dormi acum, că după ce naști nu o să mai dormi” sunt cele cinci lucruri identificate de Ela Crăciun ca fiind ceea ce femeile detestă cel mai mult să audă în timpul sarcinii.

Cele două cărți scrise de Ela Crăciun despre maternitate și provocările sarcinii au ajutat deja generații întregi de mame, respectiv volumele „9 luni fără griji” şi „12 luni fără griji” se află deja la cel de-al treilea tiraj și au fost urmate de o nouă carte de succes, „365 de mese fără griji! 101 rețete uşoare pentru diversificare şi copii mofturoşi”.

În prezent, Ela Crăciun se dedică noilor specializări din zona coachingului și este determinată să contribuie în continuare la schimbarea cu succes a mentalităților nesănătoase din acest domeniu, prin expunerea propriilor sale provocări, accesul oferit publicului la cei mai de reprezentativi specialiști în parenting, precum și prin propriile certificări.

  • Ela Crăciun știe ce nu vor să audă femeile însărcinate

related posts

Modifică setările cookies