Ela Crăciun vrea să fie o mamă zen pentru fiica sa preadolescentă


Cu o fiică preadolescentă, un fiu adolescent şi un mezin aflat la vârsta grădiniţei, Ela Crăciun a realizat abia la aniversarea Alesiei că adevaratele sale provocări în calitate de mamă acum încep şi este hotărâtă să facă tot ce îi stă în putinţă pentru a rămâne în continuare o mamă zen.


După 9 aniversări în care petrecerile tematice cu prinţese şi torturile frumos colorate au ocupat un loc important în viaţa familiei, împlinirea vârstei de 10 ani a atras după sine schimbări majore pentru Alesia, fiica Elei Crăciun, care de această dată a reuşit să îşi surprindă complet mama cu noile sale preferinţe.

,,Având o singură fetiță, aniversările cu prințese erau momente speciale pentru familia noastră. Anul acesta însă, am petrecut diferit. Alesia a simțit nevoia să facă o schimbare și a renunțat la tematica de poveste. Alegerea ținutei pentru petrecere a fost o altă provocare pentru noi, care s-a încheiat cu supărare de ambele părți, iar în ceea ce priveşte tortul, Alesia a respins ferm ideile mele și m-a uimit prin decizia ei. A ales un model foarte simplu. Nu m-aș fi așteptat niciodată ca preferințele ei să fie atât de schimbate odată cu trecerea în preadolescență”, a spus Ela Crăciun despre schimbările radicale traversate de fiica ei.

Autoarea e-book-ului ,,De la SOS Mama, la ZEN Mama”, Ela Crăciun face astfel un apel către toţi părinţii de adolescenţi şi preadolescenţi, pe care îi indeamnă la calm şi la păstrarea unei atitudini deschise faţă de toate aceste schimbări pe care ajung să le traverseze copiii: ,,Cred că, înainte de toate, suntem datori să ne susţinem necondiţionat copiii, iar clipele traversate de curând şi cu fiica mea mi-au confirmat încă o data faptul că noi, părinţii avem la rândul nostru de ajutor. M-am hotarât ca anul acesta să lansez şi o carte destinată adolescenţilor, în cadrul căreia să ofer tuturor părinţilor informaţii şi instrumente importante de gestionare a provocărilor preadolescenţei şi adolescenţei”.

Vezi și: Wine Trips România | Pe urmele turismului viitorului, la Biniște și Cai

  • Ela Crăciun vrea să fie o mamă zen pentru fiica sa preadolescentă

related posts

Modifică setările cookies