Cei doi îndrăgostiți au ajuns în Maldive, în weekend. După doar trei zile de când vacanța a început, în timpul unei cine romantice, Alex Bodi a cerut-o pe iubita lui, cu care are o relație de mai bine de doi ani.

Alex Bodi a cerut-o pe Ema Uta

Milionarul din Mediaș a creat un cadru romantic, pentru ca momentul să fie perfect. Aceștia au luat cina deasupra Oceanului Indian, înconjurați de petale de trandafiri. La un moment dat, acesta a îngenunchiat și i-a oferit inelul cu diamante, răspunsul fiind afirmativ. La final, Alex Bodi a surprins-o pe Ema Uta cu un foc de artificii (VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS).

La început, cei doi și-au ținut relația ascunsă, deși se aflase că formează un cuplu. Ema Uta și Alex Bodi și-au oficializat relația tot în timpul unei vacanțe din Maldive și, de atunci, a devenit locul în care s-au întors împreună de mai multe ori.

Alex Bodi și Ema Uta au avut o relație tumultoasă

De-a lungul timpului, aceștia s-au împăcat și despărțit de mai multe ori, dar afaceristul pare decis să nu o mai piardă. Ultima lor împăcare a avut loc la începutul acestui an, după mai multe săptămâni în care nu au mai format un cuplu.

În perioada în care au stat despărțiți, Ema Uta a fost surprinsă în timp ce se săruta cu un alt bărbat, iar Alex Bodi, atunci când a văzut imaginile, ar fi făcut o criză de gelozie. În cele din urmă, s-au împăcat și pare că, de data aceasta, nu vor mai întâmpina probleme.

 

Sursa foto: Instagram