În urmă cu mai multe săptămâni, Ema Uta și Alex Bodi se despărțeau din nou. La acea vreme, părea să nu mai existe cale de împăcare între cei doi, mai ales după ce aceasta a fost surprinsă sărutându-se cu un alt bărbat, într-un club.

La scurt timp, cei doi și-au mai dat o șansă și, de data aceasta, lucrurile par să fie mai mult decât serioase, căci Alex Bodi și-a tatuat chipul ei. Dovada de iubire a fost urmată de un alt gest, de data aceasta, mult mai costisitor.

Mai exact, cu ocazia zilei de 14 februarie, Alex Bodi i-a cumpărat Emei Uta o mașină de lux, a cărei preț este de 120.000 de euro. Blondinei nu i-a venit să creadă când a văzut bolidul care o aștepta în afara locației, iar emoția i se citea pe față. (VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS)

Mai mult decât atât, în urmă cu doar câteva zile, Ema Uta și Alex Bodi s-au întors dintr-o vacanță de lux. Cei doi au sărbătorit împăcarea în Marrakech, Maroc, la un hotel unde o noapte de cazare ajunge la aproximativ 4.000 de lei.

Afaceristul din Mediaș nu s-a uitat niciodată la bani când a venit vorba de iubita lui și a răsfățat-o cu cadouri care mai de care mai luxoase.

 

Sursa foto: Instagram