Ema Uta, schimbare radicală de look. Ce tunsoare extravagantă a ales iubita lui Alex Bodi


În urmă cu doar câteva zile, Ema Uta și-a luat fanii prin surprindere, după ce a recurs la o schimbare de look inedită. 


Ema Uta a simțit nevoia de o schimbare și a decis să facă una la nivelul părului. Nu a renunțat la blondul care a consacrat-o și care este extrem de apreciat de urmăritoarele ei, ci a ales să se tundă într-un mod mai puțin obișnuit.

Ema Uta și-a făcut o schimbare de look îndrăzneață, iar imaginile cu noul look le-a postat imediat pe contul ei de Instagram. Fanii make-up artistei nu au stat prea mult pe gânduri și au complimentat-o imediat pentru schimbarea făcută.


Nu de puține ori, Ema Uta a fost numită un adevărat trendsetter, fie prin prisma stilului vestimentar, fie prin prisma schimbările la care a mai apelat de-a lungul timpului, iar ultima tunsoare a primit o mulțime de aprecieri.

Ema Uta și Alex Bodi au vorbit despre copil

Ema Uta și Alex Bodi sunt împreună de mai mulți ani, dar, de-a lungul timpului, au trecut prin mai multe împăcări și despărțiri. Cu toate acestea, de fiecare dată, au găsit calea spre împăcare și, de data aceasta, Alex Bodi care nu vrea să o mai lase să scape.

În urmă cu aproximativ un an, după una dintre despărțirile prin care au trecut, Ema Uta a mărturisit că ea și Alex Bodi purtaseră mai multe discuții despre întemeierea unei familii, doar că au decis că nu este momentul oportun.

De asemenea, mărturisea că, deși s-au despărțit, a continuat să păstreze legătura cu familia lui Alex Bodi, având doar cuvinte de laudă la adresa rudelor milionarului din Mediaș.

„Cu familia lui m-am înțeles minunat, sunt niște oameni foarte respectuoși care nu au încetat o clipă să își arate aprecierea față de mine atunci când m-au cunoscut cu adevărat. Respectul a fost reciproc și chiar și astăzi ținem legătura”, a mărturisit Ema Uta, conform Viva.


Sursa foto: Instagram

  • Ema Uta, schimbare radicală de look. Ce tunsoare extravagantă a ales iubita lui Alex Bodi

related posts

Modifică setările cookies