Ema Uta, shooting la Maraya, clădirea care „dispare” în deșert: „Wow, zici că ești desenată!”


Luna și vacanța pentru Ema Uta! Iubita lui Alex Bodi a ales o nouă destinație exotică și face furori printre internauți cu imaginile postate pe conturile de socializare. 


Ema Uta este extrem de apreciată în domeniul în care activează. Supranumită „make-up artistul vedetelor”, tânăra machiază vedete precum Antonia, Ruby, Delia, Mira, Ștefania, Alina Eremia sau Loredana Groza.

Pe lângă pasiunea pentru machiaj, Ema Uta adoră să călătorească. Atunci când nu ține cursuri de make-up, Ema se relaxează în vacanțe alături de iubitul ei, Alex Bodi.

Tânăra își ține la curent cei peste jumătate de milion de urmăritori și postează des imagini pe contul de Instagram. Evident, cele în care apare în costum de baie sunt cele mai apreciate, iar admiratorii îi fac complimente pe bandă rulantă. 

Ema și Alex Bodi au plecat în Arabia Saudită, iar tânăra s-a lăsat fotografiată în deșert, într-un costum de baie minuscul. 

Cuplul s-a cazat la Habitas AlUla, unde doar o noapte de cazare costă peste 3.000 de lei. Ema a vizitat și Maraya, cea mai mare construcție din lume acoperită integral cu oglinzi. 

„Wow! Zici ca ești desenată”, „Deci, ești senzație!”, „Woooow, ce frumusețe de femeie”, „Ești wow! O întreci pe Ghenea”, „Esti mirifică..Te asortezi perfect cu toate vacanțele frumoase... Mă încântă orice postare de a voastră. Așa vedem și noi lumea cât este de frumoasă”, „Eu nu știu cum are fața asta, corpul cum e lucrat ...dar este ireal de frumoasă!”, sunt câteva dintre comentariile postate de urmăritorii iubitei lui Alex Bodi. 

În ciuda faptului că au trecut prin numeroase despărțiri și împăcări, omul de afaceri este hotărât s-o ia de nevastă pe Ema Uta.

„Important este că ne-am rezolvat toate problemele. Că suntem cât se poate de bine. Da, va urma și o căsătorie. Îmi doresc asta”, declara Alex Bodi pentru Cancan, la sfârșitul lunii mai. Mai mult, acesta își dorește și un copil cu Ema Uta. Afaceristul are deja două fete din relațiile anterioare.

Fotografii: Instagram @EmaUta

  • Ema Uta, shooting la Maraya, clădirea care „dispare” în deșert: „Wow, zici că ești desenată!”

related posts

Modifică setările cookies