În urmă cu mai multe luni, cei doi se despărțeau, iar Alex Bodi anunța că nimeni și nimic nu este mai important decât copiii lui, dând de înțeles că acesta ar fi motivul pentru care el și make-up artista și-au spus „adio”. Nu a durat mult și s-au împăcat.

Cu toate acestea, după ceva timp, cei doi s-au despărțit iar și părea că, de data aceasta, nu se vor mai împăca, mai ales după ce au apărut fotografii cu Ema sărutându-se cu un alt bărbat. Cei doi au petrecut sărbătorile de iarnă separate și nici în vacanțe nu au fost împreună.

Zilele trecute, însă, Babs a dat vestea pe care fanii Emei o așteptau. Cele două prietene au ieșit în club cu mai mulți prieteni comuni, printre care și Alex Bodi, care a ținut să își exprime public iubirea pentru Ema Uta.

Pe unul dintre ecranele din clubul în care petreceau, a apărut „De la Alex pentru Ema… Te iubesc”¸iar fotografia a fost postată de Babs, pe contul ei de Instagram. (VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS)

Mai mult decât atât, după această declarație de dragoste, Ema Uta a postat și ea o fotografie care i-a încântat și mai mult pe fani. Alex Bodi și-a tatuaj chipul Emei, lucru ce a fost văzut ca o dovadă foarte mare de iubire.  

Ema Uta și Alex Bodi și-au oficializat relația după ceva timp de când zvonurile începuseră să circule, iar make-up artista a mărturisit că, la început, a fost reticentă în ceea ce privește începerea unei relații cu omul de afaceri.

„Eram la un restaurant din București. El mi-a dat un mesaj pe Instagram. Am auzit că este și el acolo. În timp ce eram în restaurant, am văzut mesajul. M-am dus la baie și, când am ieșit, era acolo. Ne-am intersectat privirile. Mă uitam la el, el se uita la mine. Atunci, nu am vorbit absolut nimic. Cum să nu-ți placă de el? E un bărbat bombă”, a declarat Ema Uta, în urmă cu mai multă vreme.


Sursa foto: Instagram