Eva Longoria, apariție ravisantă pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Taormina


Eva Longoria a fost atracția zilei la Festivalul de Film de la Taormina, care are loc zilele acestea în Italia.


Actrița în vârstă de 47 de ani a făcut furori într-o ținută semnată Alberta Ferretti. Îndrăzneață, vedeta a purtat o rochie transparentă în partea din față, iar sânii abia i-au fost acoperiți de câteva paiete. 

Rochia cu spatele gol și șliț sexy i-a venit ca turnată starului din „Neveste Disperate”. 

Cu părul prins și smokey eyes, Eva a fost preferata fotografilor aflați la eveniment. Actrița a postat și câteva imagini pe contul de Instagram, spre încântarea celor peste 8,8 milioane de fani.

“Nu pot să înțeleg cum poți fi atât de perfectă!”, “Sublimă”, “Tu ești Eva din paradis!”, “Ai cucerit pe toată lumea!”, “Ești minunată în această rochie”, “Uimitoare prezență”, sunt câteva dintre complimentele primite de actriță de la urmăritorii ei. 

Eva Longoria este una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood. Bruneta, care este la a treia căsnicie și are acasă un băiețel de 4 ani, spune că se menține în formă cu o alimentație sănătoasă și mult sport. 

Actrița americană a declarat în cadrul mai multor interviuri că iubește să facă yoga pentru că o ajută să „înceapă fiecare zi din săptămână cu o stare de zen de invidiat”.

Fotografii: Getty Images

 

  • Eva Longoria, apariție ravisantă pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Taormina

related posts

Modifică setările cookies