Eva Longoria radiază de fericire, alături de fiul ei! Cât de adorabil este micuțul Santi


Eva Longoria nu mai este o “nevastă disperată”, ci se bucură de cel mai frumos rol al vieții, acela de mămică. Actrița are un băiețel adorabil, pe nume Santiago Enrique Bastion, care face deja furori în mediul online.


Frumoasa actriță este mai fericită și împlinită ca niciodată! Eva Longoria (45 de ani) a devenit mămică în iunie 2018, când l-a adus pe lume pe cel pe care îl alintă Santi. Băiețelul în vârstă de doi ani și jumătate este nelipsit din fotografiile Evei de pe Instagram și are la activ și câteva coperți alături de celebra sa mama. 

Santiago are un zâmbet molipsitor, păr lung și seamănă tot mai tare cu mama sa. Băiețelul ia parte la lecțiile de yoga ale mamei sale, o însoțește peste tot și e un ajutor de nădăjde în bucătărie.

Fanii actriței de pe Instagram sunt cuceriți de frumusețea lui Santi. “Adorabil”, “Este atât de frumos”, “Ce copil vesel” sau “Aveți același zâmbet” – sunt doar câteva dintre comentariile postate de fani la pozele cu micuțul Santiago.

Mai multe imagini cu Eva Longoria și fiul ei în galeria foto de mai jos

Eva Longoria este căsătorită cu afaceristul de origine mexicană Jose Baston din 2016. Actrița a mai fost căsătorită cu Tony Parker (2007-2011) și Tyler Christopher (2002-2004). 

Fotografii: Getty Images/ Instagram Eva Longoria

Vezi și VIDEO: TikTok dă trendul în muzică!

 

  • Eva Longoria radiază de fericire, alături de fiul ei! Cât de adorabil este micuțul Santi

related posts

Modifică setările cookies