La 48 de ani, Eva Longoria arată fenomenal în bikini! Fanii, vrăjiți de apariția actriței la piscină: „Ești perfectă!”


Eva Longoria continuă să se bucure de zilele lungi de vară. Starul de la Hollywood are parte de o vacanță de vis în Marbella, Spania. 


La 48 de ani, Eva Longoria arată fenomenal în bikini! Actrița adoră să-și etaleze trupul perfect sculptat, iar cele mai recente imagini în care apare în costum de baie au făcut furori printre internauți. 

Eva se relaxează la Villa Marusha, despre care spune că este un loc „din care nu-ți mai vine să pleci”. 

Actrița s-a bucurat de piscină și și-a etalat bronzul uniform și silueta fără cusur într-un bikini minuscul. 

„Regina!”, i-a scris Georgina Rodriguez în dreptul imaginilor care au adunat peste 380.000 de like-uri. 

„Ești ireală! Cred că mănânci doar salate și piept de pui la grătar!”, „Se vede că muncești din greu în sala de forță! Te ador!”, „Arăți absolut incredibil! Nimeni, chiar și la 20 de ani, nu arată la fel de bine ca tine! Ești atât de frumoasă!”, „Îți stă grozav în bikini! Te adorăm!”, „Ești perfectă pe dinăuntru și pe dinafară, Eva!”, „Mamasitaaaa!”, „Bomba latină”, i-au scris fanii. 

Eva Longoria este una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood. Bruneta, care este la a treia căsnicie și are acasă un băiețel de 4 ani, spune că se menține în formă cu o alimentație sănătoasă și mult sport. 

Actrița americană a declarat în cadrul mai multor interviuri că iubește să facă yoga pentru că o ajută să „înceapă fiecare zi din săptămână cu o stare de zen de invidiat”.

Fotografii: Getty Images/ Instagram @Eva Longoria

  • La 48 de ani, Eva Longoria arată fenomenal în bikini! Fanii, vrăjiți de apariția actriței la piscină: „Ești perfectă!”

related posts

Modifică setările cookies