Există sau nu probleme în paradis? Victoria Beckham dezvăluie de ce și-a îndepărtat tatuajul cu numele soțului


Victoria Beckham a stârnit speculații de divorț luna trecută, când fanii au observat că și-a îndepărtat de la încheietură tatuajul cu inițialele soțului David Beckham.


Adevărul a venit în cadrul emisiunii "Today", unde fosta membră a trupei Spice Girls a fost invitată. În cadrul interviului, aceasta a explicat de ce și-a îndepărtat tatuajul, negând orice posibilitate că ar putea fi vorba de probleme în căsnicia cu David Beckham.

"Mi-am făcut aceste tatuaje cu mult timp în urmă și pur și simplu nu erau foarte delicate", a spus ea, menționând că soțul și fiii ei au tatuaje "frumoase", spre deosebire de ea.

"Ale mele erau puțin cam groase și sângerau puțin și pur și simplu nu erau la fel de frumoase. Chiar nu arătau atât de bine. Nu înseamnă nimic mai mult decât atât. Presa a început să speculeze că îmi părăsesc soțul? Nu. Eram doar un pic sătulă de tatuaj. Asta este tot", a spus Victoria Beckham.

Tot în cadrul interviului, creatoarea de modă a vorbit despre presupusul conflict dintre ea și nora ei, Nicola Peltz, după ce presa tabloidă a scris că Victoria ar fi refuzat să-i facă rochia de mireasă

"A fost o nuntă frumoasă. În calitate de mamă, mă bucur să-mi văd fiul fericit", s-a rezumat ea la a spune.

Brooklyn și Nicola Peltz au participat la recenta prezentare de modă a Victoriei Beckham de la Paris, în contextul în care, potrivit PageSix, David și-a confrontat fiul în legătură cu problemele din familie. Cei doi îndrăgostiți au stat în primul rând alături de David, precum și de frații lui Brooklyn, Romeo, 20 de ani, Cruz, 17 ani, și Harper, 11 ani, imagine care i-a adus lacrimi de fericire Victoriei Beckham".

"Plănuiam să ies având o vedere  grozavă la finalul show-ului și mi-am văzut soțul, mi-am văzut copiii, mi-am văzut părinții și am devenit pur și simplu foarte emoționată", a spus ea.     

Sursă foto: Getty

Vezi și:

          

  • Există sau nu probleme în paradis? Victoria Beckham dezvăluie de ce și-a îndepărtat tatuajul cu numele soțului

related posts

Modifică setările cookies