Fiicele lui Florin Salam, de 5 și 7 ani, virale pe TikTok. Unii părinți critică videoclipul îndrăzneț


Piesa pe care o cântă fiicele lui Florin Salam face furori pe rețelele sociale. În mai puțin de o lună, viodeoclipul a adunat 1,8 milioane de vizionări pe YouTube, iar refrenul a devenit viral pe TikTok. 


Florin Salam are doi copii din prima căsătorie, o fată și un băiat, și trei din relația cu Roxana Dobre, două fete și un băiat. 

Melodia „Hai tati la mall”, în care Ranya și Jacqueline Maria cântă alături de alți doi copii, a stârnit reacții aprinse în mediul online. În timp ce foarte mulți internauți apreciază prestația fetelor, alții au criticat opulența afișată prin faptul că cei mici se plimbă în limuzină, beau șampanie fără alcool și dansează twerk. 

„Cum să faci twerk la 3-4-5 ani? Doamne ferească...”, a scris revoltată o persoană pe internet. „Sincer, este vina părinților. Ei sunt prea mici ca să înțeleagă ce fac”, a transmis o altă persoană.

„Pe mine mă cheamă Emma, care e problema, răsfațata Emma, Emma / Pe mine mă cheamă Maria, Maria, Maria, s-a terminat șmecheria la Maria, Maria / Pe mine Ranya, Ranya din Spania, Ranya, Ranya din Spania / Pe mine Rayn, Rayn, ală dulce și fin, Rayn, Rayn”, așa sună refrenul melodiei care a creat isterie în spațiul online. Mai mulți utilizatori de TikTok își filmează momentele haioase, utilizând această melodie. 

@clinicadrdameh Da tag prietenei tale ???? @Bianca @marinela_mavrodin22 #brandstage #drdameh ♬ sunet original - ????????????????????????????

Sursă foto: captura TikTok

Vezi și: Mâncarea neagră e noua fiță

  • Fiicele lui Florin Salam, de 5 și 7 ani, virale pe TikTok. Unii părinți critică videoclipul îndrăzneț

related posts

Modifică setările cookies