Florin Salam își cere scuze de la părinții lui Jador, după ce a jignit-o pe mama artistului: „Am greșit”


Florin Salam a ieșit public cu o nouă reacție, în cadrul scandalului cu Jador. „Regele Manelelor” și-a cerut scuze de la părinții artistului, după ce a jignit-o pe mama acestuia, în cadrul unui live pe TikTok.


Florin Salam este, de departe, cel mai cunoscut artist de manele de la noi din țară. Acesta, deși are un succes incredibil și este iubit de o mulțime de oameni, câteodată intră în diverse conflicte cu alți artiști din breasla lui. Recent, Florin Salam s-a certat foarte tare cu Jador, după ce acesta i-a cântat piesele la evenimente, fără să îi ceară permisiunea. 

După ce Florin Salam a spus că s-a simțit batjocorit din cauza lui Jador, cel din urmă și-a cerut scuze public și a menționat că nu se aștepta ca „Regele Manelelor” să fie deranjat. Totuși, această reacție nu l-a oprit pe Florin Salam, care ulterior, a ieșit cu un nou livestream în care spunea că mama lui Jador este fana lui. 

Acest lucru a creat multe controverse în spațiul public, oamenii punându-l la zid pe manelist pentru declarațiile făcute. Mai mult decât atât, inclusiv Jador s-a sesizat și a postat un nou videoclip, în care îi cere lui Florin Salam să nu îi jignească părinții. 

După ce a văzut aceste declarații, Florin Salam a ieșit public  cu un nou livestream, alături de Feraru, în cadrul căruia a spus că îi pare rău pentru că a vorbit urât de părinții lui Jador și că, pe această cale, își cere scuze de la familia manelistului cu care se află în conflict:

„Îmi cer scuze la măicuța și tăicuțul lui. Îmi cer scuze, că poate am greșit. Am greșit că am avut atitudinea asta.. Cum a fost subiectul, eu am avut dreptate, dar trebuia să știu să procedez altfel. Am și eu atâtea pe cap și nu mai suport la oricine să spună ceva. Eu n-am nimic cu el, să-i dea Dumnezeu sănătate”, a spus Florin Salam.

Sursă foto: TikTok, Facebook

  • Florin Salam își cere scuze de la părinții lui Jador, după ce a jignit-o pe mama artistului: „Am greșit”

related posts

Modifică setările cookies