Franțuzoaica Pauline Tantot, cea mai fierbinte apariție din acest an. Cum arată imaginile care i-au adus peste 400.000 de like-uri


Pauline Tantot nu încetează să-și surprindă cei 5 milioane de urmăritori de pe Instagram. Modelul de origine franceză, cu forme perfecte, adună mii de like-uri prin fotografiile în care pozează în costum de baie sau în costumul Evei.


Pe 29 decembrie, Pauline a împlinit 26 de ani și a decis să-și surprindă fanii cu o serie de imagini incendiare. Ea s-a pozat nud, acoperită doar de o rochie extrem de transparentă, alcătuită din zale de metal. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pauline (@popstantot)

Imaginile au adunat rapid sute de aprecieri și comentarii: ”Această femeie este magnifică”, ”Corpul tău arată ca o excelentă statuie romană”, ”Un corp perfect”,”Este simpatică rochia ta pentru Revelion”, au fost unele comentarii. 

Pauline Tantot are o soră geamănă pe nume Mathilde. Fetele sunt printre cele mai populare modele Instagram. Ele au creat brandul de bikini „Khassani Swimwear”, iar colecțiile lor sunt vândute în întreaga lume. Cele două surori sunt apreciate pentru faptul că nu sunt adeptele operațiilor estetice. Ele se antrenează constant la sala de sport. Vezi mai multe imagini în galeria foto. 

Sursă foto: Instagram popstantot

Vezi și: 

Olimpiada Mamicilor - episodul 2: Ce trebuie să știe o gravida despre greutatea corporală în timpul sarcinii

 

 

 

 

 

  • Franțuzoaica Pauline Tantot, cea mai fierbinte apariție din acest an. Cum arată imaginile care i-au adus peste 400.000 de like-uri

related posts

Modifică setările cookies