George Burcea, coleg de platou cu Catherine Zeta-Jones. Cum s-a înțeles cu faimoasa actriță 


George Burcea este în al nouălea cer de fericire! Actorul are ocazia de a colabora cu nume mari din industria cinematograrică pentru pelicula Wednesday, o continuare a familiei Addams. George Burcea deja s-a întâlnit cu colega sa de paltou, celebra Catherine Zeta-Jones și are numai cuvinte de laudă la adresa acesteia!


George Burcea va interpreta rolul lui Lurch, în timp ce frumoasa Catherine Zeta-Jones va da viață Morticiei Addams.

La scurt timp după ce a ajuns în București, actrița a scris un mesaj pe pagina personală de Instagram. „Soarele încă nu a răsărit la București și eu merg la coafură și machiaj pentru a mă transforma în Morticia Addams. Priviți afară, frumosul București! Bună dimineața!", au fost cuvintele acesteia.

George Burcea a declarat, într-un interviu, că munca alături de actriță a fost o plăcere întrucât ea este o profesionistă desăvârșită. 

"Atât Catherine Zeta-Jones, cât și Luis Guzman sunt extraordinari pe set. Oamenii știu ce fac, le place ceea ce fac și sunt mega profesioniști. Să știți că și Catherine mănâncă, respiră, repetă cu colegii, râde, merge la make up… Adică face tot ceea ce un actor profi este nevoit să facă pentru a-și atinge scopul propus", a povestit George Burcea. 

Sursă foto: Gettyimages

Vezi și: Share în bucate cu Alex Petricean - Mămăligă fiartă în zer, cu ciuperci

  • George Burcea, coleg de platou cu Catherine Zeta-Jones. Cum s-a înțeles cu faimoasa actriță 

related posts

Modifică setările cookies