Viviana Sposub și-a pregătit bagajul la ușă. Ce decizie a luat după ce s-a întors din America


Viviana Sposub s-a întors recent din SUA, unde a stat o perioadă împreună cu partenerul ei, George Burcea. Fosta concurentă de la Ferma, care a împlinit recent 26 de ani, a făcut câteva dezvăluiri pe rețelele sociale privind schimbările din viața sa. 


Pe 21 iunie, Viviana Sposub a împlinit 26 de ani. Ea a sărbătorit doar alături de mama ei, la un restaurant din București, spre surprinderea urmăritorilor ei de pe rețelele sociale. George Burcea nu a însoțit-o și nici nu a postat vreun mesaj deosebit de felicitare. El doar a postat pe Insta Story o fotografie, unde apar alături de doi prieteni, și mesajul „La mulți ani, Vivian”. 

Viviana Sposub și-a sărbătorit ziua de naștere în compania mamei sale. Ea a comandat sushi, având chiar și un tort aclătuit din acest preparat japonez. (vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos)

Viviana a mai făcut o mărturisire prin intermediul paginii de socializare. Ea a postat mai multe imagini cu bagaje la ușă. Fosta concurentă de la Ferma nu a menționat nimic despre George Burcea. 

„Cel mai frumos cadou de ziua mea este faptul că mă mut într-un apartament care este fix pe sufletul meu. E super luminos, feminin, cu roz. O să vă arăt un mini tur. Cred că o să vă placă și vouă. Sunt foarte fericită”

 

Sursă foto: Instagram/ Viviana Sposub

Vezi și: 

  • Viviana Sposub și-a pregătit bagajul la ușă. Ce decizie a luat după ce s-a întors din America

related posts

Modifică setările cookies