Viviana Sposub și George Burcea, jefuiți într-o vacanță romantică din Costa Rica


George Burcea s-a stabilit în SUA, alături de Viviana Sposub


În urmă cu mai multe luni, după ce actorul a fost distribuit în serialul „Wednesday”, unde Burcea l-a interpretat pe Lurch, Burcea a luat această decizie, iar Viviana l-a urmat bucuroasă. 
 
În SUA, artistul se ocupă de viața profesională și se pare că deja colaborează cu mai mulți agenți pentru cinematografie. Între timp însă, găsește și perioade pentru vacanțe romantice alături de partenera sa, Viviana Sposub. Din păcate însă, într-o astfel de vacanță, au existat și probleme mari. Actorul a povestit întreaga întâmplare pe contul său de Instagram, alături de o fotografie. Totul s-a întâmplat în perioada în care cei doi erau în Costa Rica. 
 
VEZI FOTOGRAFII CU CEI DOI ÎN GALERIA FOTO
 
„I’m back (M-am întors) după 2 săptămâni fără telefon! Poza asta din Costa Rica e printre singurele pe care am reușit să le recuperez după ce un “bun samaritean” ne-a furat telefoanele și nu numai… Pura Vida!”
 
Burcea a mărturisit că singurele lucruri pe care a reușit să le recupereze au fost telefoanele mobile, însă abia după două săptămâni de la incident.

VEZI FOTOGRAFII CU CEI DOI ÎN GALERIA FOTO
 
 
Vezi mai multe oze speciale în Galeria Foto

Vezi și VIDEO:

  • Viviana Sposub și George Burcea, jefuiți într-o vacanță romantică din Costa Rica

related posts

Modifică setările cookies