George Burcea, vrăjit de iubita lui la premiera serialului Wednesday: „Cea mai frumoasă!”


George Burcea și Viviana Sposub au atras toate blițurile fotografilor la premiera serialului „Wednesday”, care a avut loc pe 16 noiembrie, în Los Angeles. Cei doi au fost de-o eleganţă fără cusur pe covorul roșu. Actorul îl interpretează pe „Lurch” în pelicula produsă de Netflix sub regia lui Tim Burton. 


George Burcea joacă alături de nume mari ale industriei, precum Catherine Zeta-Jones și Luis Guzman. Actorul spune că se simte binecuvântat, pentru că și-a îdeplinit un vis încă din copilărie, de a juca alături de nume sonore din cinematografie. 

Viviana Sposub a făcut furori pe covorul roșu cu rochia pe care a ales-o. Iubita actorului a îmbrăcat creația unui designer român pentru apariția sa în Statele Unite. George Burcea a complimentat-o într-un mesaj pe Instagram. „Cea mai frumoasă!”, a scris el. 

Fosta concurentă de la „Ferma. Orășeni vs Săteni”  a purtat o rochie semnată Cristina Săvulescu, în valoare de 9.500 de lei. Trandafirii din zona bustului, dar și cei aplicați pe mănuși sunt cusuți manual. Rochia este lungă până în pământ, iar la spate are un detaliu strălucitor (vezi galeria foto). Și George Burcea a avut o ținută impecabilă. El a ales un costum negru, clasic și cămașă albă cu papion. 

Serialul Wednesday , filmat în România

Producția semnată Tim Burton îmbină genul horror cu elemente de comedie, iar acțiunea se desfășoară în jurul celebrei Wednesday, fiica Morticiei și a lui Gomez Addams. Serialul a fost așteptat cu sufletul la gură de tânăra generație.

Tim Burton s-a declarat extrem de încântat de faptul că poate face ca România să semene cu Vermontul. 

„Am crescut uitandu-mă la filme cu monstri, cu vibe-ul creat de ceea ce însemna Transilvania, Munții Carpați și poveștile cu Dracula și, să vin să experimentez totul direct, e ceva memorabil”,  a declarat Tim Burton într-un interviu pentru urban.ro

Citește și: Povești de iubire - Viviana Sposub și George Burcea: "Chiar mă văd măritată! Vreau cinci copii!"

Sursă foto: arhiva PRO TV, Getty Images, Instagram/ george_burcea
 

Vezi și: Anisia le ia la roast pe Anna Lesko, Viviana Sposub și Elena Chiriac

  • George Burcea, vrăjit de iubita lui la premiera serialului Wednesday: „Cea mai frumoasă!”

related posts

Modifică setările cookies