Gerard Pique susține că este hărțuit de presă. Ce acuzații a adus fotbalistul la tribunalul din Barcelona


Gerard Pique și noua iubita, Clara Chia, susțin că sunt persecutați de presa și cer luarea unor masuri împotrivă acesteia, în special împotrivă jurnalistului Jordi Martin, căruia i-a adus acuzații în tribunalul din Barcelona.

Tag-uri: #Pique #clara chia

Fostul fotbalist de la FC Barcelona și iubita să, Chiara Chia, au fost văzuți la tribunalul din Barcelona, unde au deschis un proces împotrivă jurnalistului Jordi Martin, care i-a luat în vizor în timpul scandalului ce privește divorțul dintre Pique și Shakira. Îmbracați în ținute comode, cu ochelari de soare și zâmbitori, cei doi au fost fotografiați de paparazzi, însă fară a oferi vreo declarație.

Potrivit Elconfidencial, disputa cu jurnalistul spaniol Jordi Martin a început în momentul în care Gerard Pique a publicat pe rețelele sociale prima fotografie cu tânără cu care a înșelat-o pe Shakira. Cuplul a susținut că din acel moment s-a simțit contanst hartuit de Martin, care nu doar că i-ar fi urmărit, dar ar fi și intrat în garajul privat al companiei fotbalistului, Kosmos.

Incidentul ar fi avut loc pe 4 mai, iar șase zile mai tărziu, cuplul a deschis un proces la tribunal prin care au cerut un ordin de restricție împotrivă jurnalistului, ce presupune că acesta să nu se apropie de ei la mai puțin de 3.000 de metri.

Atât Pique, cât și Cara Chia au afirmat că hărțuirea le-a afectat viață, cauzandu-le anxietate, în timp ce Jordi Martin susține că fotbalistul spaniol "nu-l poate suporta" din simplul motiv că i-a luat partea Shakirei în urma infidelității sale.

„Dacă judecătorul aprobă această măsură, va crea un precedent teribil pentru fotojurnalişti şi pentru presa în general”, a declarat jurnalistul.

Sursă foto: Getty, Profimedia
 
Vezi și:

  • Gerard Pique susține că este hărțuit de presă. Ce acuzații a adus fotbalistul la tribunalul din Barcelona

related posts

Modifică setările cookies