Relația dintre Pique și noua sa iubită avansează rapid. Fotbalistul a participat alături de tânăra de 23 de ani la o nuntă


Relația dintre Pique și noua iubită mai tânără pare să avanseze rapid, motiv pentru care fotbalistul nu se mai ascunde de ochii lumi. Recent, cei doi au participat împreună la nunta unui prieten de-ai fundașului Barcelonei, iar imaginile cu tânără a stârnit o serie de reacție.


Gerald Pique, în vârstă de 35 de ani, și Clara Chia Marti, în vârstă de 23 de ani, au fost surprinși în Costa Brava pe când partipau la nunta celui mai bun prieten al fotbalistului spaniol.

Pentru evenimentul important, Pique a purtat un costum elegant, albastru, în timp ce noua sa iubită a optat pentru o rochie de vară, destul de simplă, în culori vii. La vederea imaginilor, internauții au avut reacții controversate, unii spunând că tânăra nu este cu nimic mai speciala ca Shakira, în timp ce alții au criticat-o pentru că a intervenit în relația celor doi.

 

 

Potrivit persoanei care a distribuit fotografiile pe Twitter, Shakira s-ar fi aflat în parc cu cei doi copii ai lor în aceeași zi.

Pique și Shakira au căzut de acord asupra unei aranjament temporar în ceea ce privește custodia copiilor. Însă, fotbalistul vrea că Milan, în vârstă de nouă ani, și Sasha, în vârstă de șapte ani, să rămână cu el în Barcelona,  în timp ce Shakira este nerăbdătoare să se mute cu ei în Miami.

Cei doi vor trebui, de asemenea, să își împartă averea de 300 de milioane de lire sterline, inclusiv un avion privat de 15 milioane de lire sterline și un conac de 6 milioane de lire sterline.

Sursă foto: Getty Images

Vezi și:

  • Relația dintre Pique și noua sa iubită avansează rapid. Fotbalistul a participat alături de tânăra de 23 de ani la o nuntă

related posts

Modifică setările cookies