Shakira a decis să lase trecutul în urmă și să se axeze asupra carierei și a celor doi fii ai săi, fără a-l ma implica pe Pique mai mult decât este cazul. Cu toate acestea, artista columbiană a făcut noi afirmații la adresa fostului ei partener, spunând unele lucruri pe care, până acum, le-a ținut ascunse.

Recent, Shakira a fost invitată în cadrul unei emisiuni televizate, în care a vorbit despre albumul pe care urmează să îl lanseze. Albumul este așteptat cu sufletul la gură de către fanii ei, care au tot întrebat de ce lansarea lui necesită atât de mult timp.

Artista a decis, în cele din urmă, să ofere un răspuns la această întrebare, doar că a scos la lumină anumite aspecte deloc plăcute pentru fostul ei partener.

Shakira, încetinită de Pique, în carieră

Shakira a mărturisit că, în timpul relației pe care a avut-o cu Pique, acesta mai mult i-a băgat bețe în roate, în loc să o ajute, iar acest lucru a afectat-o serios pe plan profesional. Însă, despărțirea de tatăl copiilor ei i-a prins extrem de bine și, acum, este pregătită pentru lansarea unui album de succes.

„Mai scoteam cântece, pe ici, pe colo, dar mi-a fost foarte greu să pun laolaltă un disc. A fost soțul. Acum, sunt fără soț. Da. Soțul mă trăgea în jos. Acum, sunt liberă. Acum, chiar pot să lucrez”, a dezvăluit Shakira, în cadrul unei emisiuni televizate.

Mai mult decât atât, noul album al Shakirei, care va fi lansat în viitorul apropiat, va apărea în sprijinul femei, încurajându-le să își exprime durerea așa cum vor și să se vindece în același fără, a fi nevoite să se supună cerințelor impuse de cei din jur.

„Trebuie să ne ascundem durerea în fața copiilor noștri, în fața societății, trebuie să ne vindecăm într-un anumit mod și nu cred că cineva ar trebui să ne spună cum să ne vindecăm. Nimeni nu ar trebui să îi spună unei lupoaice cum să își lingă rănile”, a mai spus aceasta.

Despărțirea de Pique pare că îi prinde artistei din ce în ce mai bine, deoarece nu doar că a eliberat-o pe plan profesional, dar i-a oferit șansa de a intra într-o nouă relație.


Sursa foto: Getty Images, Instagram