Shakira, la un pas să nu lanseze piesele despre Gerard Pique? Cine a încercat să o împiedice pe artistă


După 12 ani de relație și doi copii, Shakira și Gerard Pique au pus stop poveștii lor de iubire. Motivul? Infidelitatea bărbatului. Scandalul dintre cei doi nu ar mai fi luat amploare dacă nu existau „piesele de răzbunare”, lucru care s-ar fi putut întâmpla totuși. Iată cine a încercat să o convingă pe Shakira să nu îl atace pe Gerard Pique în versuri!


Shakira s-a răzbunat în fel și chip pe fostul partener după ce a aflat că a înșelat-o cu Clara Chia, o femeie mult mai tânără decât ea. Cu inima frântă și profund dezamăgită, artista a scris mai multe piese cu versuri dedicate lui Pique și noii sale partenere. 

Au fost ascultate în număr foarte mare în toată lumea, dar puțini știu faptul că acestea ar fi putut să nu fie nici astăzi lansate. În cadrul unui interviu pentru Hola.es, Shakira a dezvăluit că, la vremea respectivă, echipa sa a vrut să o convingă să schimbe versurile, însă ea nu a luat acest lucru în considerare.

"A existat o oarecare îngrijorare înainte să lansez piesa. Echipa mea a încercat să mă convingă să schimb versurile, dar nu sunt diplomat ONU. Sunt o artistă și, mai ales, o femeie. Am fost întotdeauna sinceră cu mine și cu ceilalți și nu pot trăi într-o lume în care trebuie să îmi ascund sentimentele”, a spus Shakira, potrivit sursei amintite.

Foto: Getty, Profimedia

  • Shakira, la un pas să nu lanseze piesele despre Gerard Pique? Cine a încercat să o împiedice pe artistă

related posts

Modifică setările cookies