Despărțirea dintre Shakira și Pique a dat naștere multor zvonuri cu privire la ceea ce a dus la separarea lor. Conform celui mai cunoscut zvon, Shakira a aflat că este înșelată, după ce a văzut că lipsea dulceața din borcanul din care doar ea mânca.

În cele din urmă, Shakira a elucidat misterul vis-à-vis de acest subiect și a mărturisit că nu borcanul de dulceață l-a dat de gol pe fostul ei iubit, dar a refuzat să dea mai multe detalii.

Cu toate că artista a dezmințit zvonurile, internauții au continuat să susțină acest punct de vedere. Fanii artistei columbiene sunt convinși că așa aflat Shakira de infidelitatea lui Pique și încă nu l-au iertat pe fotbalist pentru ceea ce a făcut.

Shakira are un nou iubit

Shakira nu i-a permis lui Pique să își pună amprenta prea mult asupra sa în ceea ce privește capitolul sentimental și și-a făcut un nou iubit. Aceasta are o relație cu Julian Edelman, fost fotbalist, care s-a retras din carieră în anul 2020.

Relația lor a început după ce Shakira nu a dat curs avansurilor venite din partea lui Tom Cruise, deși acesta era interesat de ea. Cu toate că a vrut să își refacă viața, nu și-a neglijat copiii și le-a cerut paparazzilor să nu îi sufoce, așa cum se întâmplă cu vedetele de peste ocean.

„În ultima vreme, viața mea s-a schimbat radical. Știu că sunt persoană publică și este de înțeles curiozitatea permanentă a presei. Copiii mei, Sasha și Milan, au trecut printr-un an destul de dificil. Au fost agresați de paparazzi și de câteva publicații din Spania.

Acum, că ei încep o nouă viața, implor toți paparazzi să nu respecte dreptul copiilor mei la intimitate! Vă implor să vă abțineți din a-i urmări la școală sau din a-i aștepta în fața ușii când sosesc acasă!”, a spus Shakira, în urmă cu ceva timp.


Sursa foto: Getty Images, Profimedia Images, Instagram