În urmă cu ceva timp, Bogdan Vlădău a spus public numele unuia dintre bărbații care încerca să îi atragă atenția Ginei Chirilă, în perioada în care doar formau un cuplu. Artistul a mărturisit că partenera lui a fost sinceră din acest punct de vedere și i-a spus ce se întâmplă. 

Andrew Tate a vrut să iasă la întâlnire cu Gina Chirilă

Andrew Tate este, fără doar și poate, unul dintre cei mai controversați bărbați din România. Milionarul, cunoscut pentru averea făcută prin metode ilegale, împreună cu fratele său, a încercat să îi atragă atenția Ginei Chirilă, la fel cum a făcut și Leonardo DiCaprio, în urmă cu ceva timp.

Acesta i-a trimis mai multe mesaje, încercând să o convingă să iasă la o întâlnire. Așa cum era de așteptat, planul lui nu a funcționat, iar Gina Chirilă a mers cu telefonul la Bogdan Vlădău, cu care era împreună și la acea vreme.

„Andrew Tate, la un moment, îi scria Ginei. O invita în locuri, îi spunea că e frumoasă, cum fac bărbații când le place o femeie. Nu eram căsătoriți, dar știa că e într-o relație. Ea a venit și mi-a spus: «Uite, îmi scrie domnul ăsta, știi cine e?»”, a povestit Bogdan Vlădău.

Bogdan Vlădău a înșelat-o pe Gina Chirilă

În cadrul unui podcast în care au fost invitați în urmă cu ceva timp, Bogdan Vlădău și Gina Chirilă au vorbit despre cel mai dificil moment pe care l-au traversat. Totul s-a întâmplat înainte de nuntă, când artistul a călcat strâmb.

Gina Chirilă a decis să îi mai acorde o șansă, dar a avut nevoie de ceva timp, pentru a recăpăta încrederea în el și pentru ca lucrurile să revină la normal.

„Am trecut peste asta, am iertat infidelitatea. Nu vreau să mă ia nimeni drept exemplu. Eu asta am simțit. Am aflat și, ulterior, a venit Bogdan și am discutat, am rezolvat-o matur. Probabil s-a întărit relația atunci, dar s-a și rupt ceva. A fost nevoie de timp pentru a reclădi încrederea, dar sentimentele nu s-au schimbat, asta m-a surprins și pe mine. Probabil, de asta am iertat și am stat”, a povestit Gina Chirilă.

 

Sursa foto: Instagram, captură YouTube