Gina Chirilă a fost curtată de Leonardo DiCaprio: „Mi-a făcut avansuri”. Răspunsul pe care l-a primit celebrul actor


Gina Chirilă atrage toate privirile oriunde apare și nu doar din partea bărbaților din țara noastră, ci și din partea celor de peste ocean, unul dintre ei fiind nimeni altul decât faimosul Leonardo DiCaprio. 


Gina Chirilă este considerată ca fiind una dintre cele mai frumoase femei din România, iar câteva vedete internaționale au încercat să o convingă să le dea o șansă. Adrian Grenier, Danielle Cavalli și Leonardo DiCaprio au abordat-o pe soția lui Bogdan Vlădău, dar fără niciun rezultat.

Actorul din „Titanic” nu și-a putut lua ochii de la Gina Chirilă și i-a făcut mai multe avansuri, însă răspunsul nu a fost cel pe care și l-a dorit. Gina Chirilă l-a refuzat politicos, spunându-i că este măritată și nu ar accepta o altă întâlnire.

„LeonardoDiCaprio mi-a făcut avansuri anul acesta. Ne-am întâlnit la Cannes. Probabil că el credea că aveam 23-24”, a glumit aceasta, în cadrul emisiunii „La Măruță”, făcând referire la speculațiile că DiCaprio nu vrea să aibă relații cu femei mai mari de 25 de ani. 

Atât Gina, cât și Bogdan Vlădău au mulți pretendenți, care își încearcă noroul, în ciuda faptului că sunt căsătoriți și au un copil împreună. Tocmai din acest motiv, iau naștere unele discuții mai tensionate între cei doi, din cauza geloziei.

În cadrul unui interviu oferit pentru Playtech, Gina Chirilă a recunoscut că, dintre ea și soțul ei, ea este cea geloasă, fiind chiar posesivă când vine vorba de persoana pe care o iubește. Cu toate acestea, se bucură că, din acest punct de vedere, situația s-a mai ameliorat în comparație cu ceva timp în urmă.

„Nu prea există din partea lui gelozie, mai mult din partea mea. Fiind zodia Leu, sunt destul de posesivă. Dacă stau și reflectez în urmă cu câțiva ani, m-am mai schimbat în ceea ce privește acest aspect”, a povestit modelul.

 

Sursa foto: Facebook, Instagram, Getty Images 

  • Gina Chirilă a fost curtată de Leonardo DiCaprio: „Mi-a făcut avansuri”. Răspunsul pe care l-a primit celebrul actor

related posts

Modifică setările cookies